marți, 1 septembrie 2009

Ba da ce proasta e!


Nu-mi plac tutele fara creier care in lipsa de sinapse si implicit neuroni isi utilizeaza precum oamenii pesterilor exclusiv acele parti pe care se poate pune mana. Adica daca au o pereche de sani, niste craci si doza aia de "viclenie" pentru urmarirea banului aflat in posesia unuia de sex masculin, profita nene....la maxim. Ce mai conteaza ce scoti pe gura? Conteaza ce bagi in gura. Ma uitam, in transa fiind, la tv. Bad idea. Stiu. Si nimeresc la o emisiune de televizor, unde era invitata o d'soara(ma rog, daca tipa mai e d'soara, eu sunt Sf. Filofteia). Se vedea clar ca ii era foarte greu sa lege mai mult de 3 cuvinte, fara sa bage un aaaaaaaa, si de aceea la orice intrebare legata de relatia ei cu un fotbalist(al treilea din palmaresul ei, al 3-lea fotbalist, sa ne intelegem...ca asa, din sfera exterioara fotbalului, fara numar), duduia raspundea:"Nu vreau sa comentez aceasta intrebare".
Pe principiu:"Fataaaaaaaaaa(zis a la Mircea Badea) de ce puii mei crezi tu ca ai fost invitata la tv? Ca nici frumoasa nu esti, nasul tau atingea cote alarmante, inteligenta, nu se pune problema, fataaaaaaa, relatia ta cu X-ulescu intereseaza, tu ca persoana fizica...nu.
Adica duduia a lamurit foarte clar faptul ca:"eu nu mai fac nici prezentari de moda", moderatoru tv:"si ce faci", tuta raspunde:"nimic, stau". Bravooo, bine punctat, iti recunosti statutul de trantor. Iubita lui X-ulescu. Sigur intro luna maxim va fi iubita lu Y-ulescu.
Debordanta de inteligenta si spontaneitate a fost si afirmatia:"vreau sa se scrie si lucruri bune despre mine, nu numai scandalurile", asistenta moderatorului:"si ce faci tu de bine, ca sa se scrie, ca ai zis ca stai", duduia:"cine esti tu?nu vorbesc cu tine, ca nu stiu cine esti". Bravo inca o data, ai inchis-o pe asistenta aia, u are the man:))).
Intrebata fiind si de fostele relatii ale iubitului ei fotbalist cu nuj ce cantareata, tuta a zis ca nu vrea sa comenteze. Fataaaaaaa, nu ti se cere sa faci o prezentare in antiteza, sa scoti radacina patrata sau sa calculezi logaritm de baza pi,tz din nuj ce expresie, ti se punea o intrebare, ca sa-si ia si nea moderatoru leafa. Ca daca tu, tu ca persoana fizica arzi gazu de pomana, ca ai recunoscut ca nu faci nimic, deci tu faci umbra pamantului degeaba, despre ce ai fi vrut sa te intrebe? Despre nimicul de dimineata, ala de la pranz, sigur nimicul pe care il faci dupa amiaza si sexul de seara?
Am fost scarbita efectiv de emisiunea cu pricina, si de gandul ca jumatatea aia de neuron o utilizeaza exclusiv ca sa inteleaga cum sa-si incaltze cizmele Prada, asta ca sa nu incurce stangul cu dreptul.

Toate cele bune! Personajul: Andreea Tonciu, Tompciu...whatever.(fataaaaaa du-te si pe la scoala!!)
p/s cer scuze, mii de scuze ca nu pot pune si o poza cu duduia, dar in toate e goala:| si nu promovez pornografia, cu nuditatea nu am nimic:)

2 comentarii:

Doru Oprişan spunea...

E la inceput si ea. :)
In scurt timp va vedea ca nu o mai cheama nimeni "pe sticla" si va intelege ca trebuie sa vorbeasca. Si va vorbi. Mult. Si ne va spune si de cate ori pe saptamana isi spala chilotii, doar sa mai apara si ea...

copilul marii spunea...

asa o fi cum zici tu, crek o sa inceapa si ea sa-si dea drumu la gura:) numai ca pe mine m-a marcat cum il luase ea pe:"nu comentez" in brate. pai daca nu o intreba moderatoru despre relatiile ei cu fotbalisti, ce ar fi putut ea sa zica?sa discute despre fizica cuantica,nemurirea sufletului,matematici superioare sau viata in general?!:))