duminică, 6 septembrie 2009

Filosofii si spetze matinale


Combinatia: noapte alba, struguri culesi pe furtuna, alergat prin ploaie, dormit 3 ore, mic-dejun nemancat si stat pe un scaun in speranta poposirii unui client(oricare!) in magazin, are un efect ciudat asupra mea si a lui h'ame. In orice caz, ma gandesc ca daca nu ar fi fost indeplinite conditiile de mai sus, probabil ca nu ar fi avut loc minunata discutie, care a avut drept deznodamant nasterea unui lait motiv:))) ce a devenit ulterior si pretext pentru statusul meu.
h'ame: si care ar fi problema daca o fata ar invita un baiat la o cafea?(zise ame, asezandu-se pe scaun in speranta ca se va transforma in pat cu saltea relaxa)

alexa: eu nu as invita niciun personaj de sex masculin(zic eu, aranjandu-mi parul ce era impartit in districte: o parte cret, o parte drept, o parte ud leoarca)

h'ame: pai de ce?(zise h'ame facand ochii mari-mari si cerandu-mi cu puterea mintii oglinda pentru a-si admira cearcanele)

alexa: ca nu. simplu. sa ma invite el, ce atata incoace si incolo, vrea sa-l tin si de mana? il doare gura sa zica?!in plus eu nu as rade ca bou baltii chit ca m-ar invita si un pusti de 13 ani la cafea, lucru care s-a intamplat de altfel, copchii sunt lipsiti de inhibitii nowadays.(tot cu puterea mintii ii mai cer o piersica)

h'ame: pai hai sa ne gandim ce s-ar intampla. ca tie iti pasa si de ce zic ceilalti

alexa: nu, ca tie nu-ti pasa. logic ca mi pasa, am orgoliu si eu (zic eu, cascand si alungand primul client cu privirea pe care i-o arunc in semn de: nu, nu ma ridic de aici si nu, nu aveam tricou dintr-ala si pe verde, ci doar pe maro)

h'ame: deci. prima situatie: tu il inviti. el zice amicilor de asta si te refuza. amicii ii zic: esti prost ca nu ai acceptat.
a doua situatie: tu il inviti. el zice amicilor de asta si accepta. amicii ii zic: ha ha... iti place de ea.

deznodamant: ras hilar datorita concluziei extrem , dar extrem de simpliste gasite de h'ame, la ea totul e in negru si alb, no grey 4 her. sigur ca oboseala si foamea au avut si ele ponderea lor in considerarea vorbelor ei fff amuzante, desi...culmea...nu erau:|, dar am promis sa incep sa postez din perlele ei, caci e sursa nesecata de inspiratie.

de la h'ame citire: :"imi doresc sa fiu muscata de un caine, nu am experimentat niciodata senzatia asta" reactie: :|"

Toate cele bune!

8 comentarii:

Ame spunea...

'adaptare' dupa roman:)):|

copilul marii spunea...

urmeaza sa vorbesc despre modalitatea noastra ingenioasa de a face bani, asa ca...:))

Ame spunea...

there's a day when you realize that you're not just a survivior, you're a warrior...you're tougher than anything life throws in your way

copilul marii spunea...

maybe i can be tougher than anything else in this world, i can at least try to be, but i can't be tougher than what i feel and that is the time when everything changes so unexpectedly and i start having second thoughts about the power that's within me.

Chris Saddler spunea...

cafea cu struguri? nici nu vreau sa imi imaginez ce s-a intamplat cu tine dupa :)))

copilul marii spunea...

cele doua alimente erau dupa cum urmeaza: strugurii la orele 3 A.M., iar cafeaua era ipotetica, pe sistemul exista, dar lipseste cu desavarsire:)) cu un ins care nu-si face curaj sa ma invite...crek e timid rau:))

Chris Saddler spunea...

sau poate nu te considera cine stie ce aratare care sa merite atentia lui. o fi avand standarde mai inalte :P

copilul marii spunea...

da, m-am gandit si la varianta asta, dar am vrut sa o ignor cu buna stiinta:)) crek tre sa ma reorientez, ca daca stau in expectativa asa ies la pensie si ma umplu si de riduri