marți, 19 mai 2009

Te fac o tura la Sebastian?



Luandu-mi portia zilnica de alergat prin parc, ca la asta a ajuns sa se rezume cina mea, am apelat la un foarte bun instrument de cercetare de marketing, si anume: observarea.Inainte de toate, tin sa specific ca alerg prin parcul Sebastian, si nu, nu am speriat nicio pisica pana acum, si nu, nu m-a alergat niciun caine.Parcul Sebastian, pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa am un punct comun cu aceste branduri nou-noutze din tara noastra(eterna si fascinanta Romanie), branduri denumite deosebit de sugestiv:cocalari si pitzipoance.Care e legatura intre ei si parcul Sebastian? Pai, accesati www.mondenii.ro, sau dati un search pe youtube:"Cocalarul si pitzipoanca pe mess" si va veti lamuri indata.Cum ziceam(mereu fac paranteze prea lungi, au ajuns de-acum sa fie acolade), deci, observarea mea, in timp ce incercam sa-mi tin respiratia sub control, si castile in urechi(ascultam Jason Mraz, bineinteles), observarea mea s-a redus la comportamentul oamenilor in parc.Redundant nu? Concluziile observarii sunt dupa cum urmeaza:
1.1. bancile sunt facute ca sa stai cu picioarele pe ele, nu cu posteriorul
1.2. cosurile de gunoi, sunt elemente de decor, ele trebuie pastrate curate, ca, deh, mizeria se arunca pe jos
1.3. cand pleci de pe o banca, lasa ceva in urma ta, ca lumea sa stie ca ai fost acolo(de preferat seminte de floarea soarelui, dovleac, pungi de chipsuri, cornuri, pateuri, etc)
1.4. amendament la 1.3: acele ceva-uri, trebuie lasate si pe banca, si pe langa banca, niciodata, never 4 ever la cosul de gunoi conform articolului 1.2
1.5. daca vezi ca vine un gardian si-ti cere ca un cetatean cu varsta de peste 18 ani "care esti" sa nu te mai dai in leaganul copiilor(limita de varsta 5 ani), faci misto de el si-ti mai chemi si amici sa faca misto de el, ca deh, e un paznic doar, pe cand tu, vorba aia, faci umbra pamantului dintr-un motiv foarte bine stabilit
1.6 in parc e tinuta obligatorie(ma refer la categoriile speciale de cetateni, cocalari si pitzipoance), trebuie sa ai neaparat:
-bluza stralucitoare de club, ruj aprins, si neaparat tocuri(nu conteaza ca nu stii sa mergi cu ele)-fete
-pantofi albi cu botul patrat, tricou cu dolce&gabana, mult gel in par-baieti
1.7. datorita crizei, parcul nu mai e doar de plimbat, a devenit 2 in 1: si discoteca, si tot din cauza crizei, referindu-ma aici la lipsa unor casti, dai muzica tare, sa auda toti ce asculti tu, ca deh, criza ii afecteaza pe toti, si tu esti solidar, si stii ca lumea nu mai are bani de discoteca.

Urmeaza si o alta observare referitor la comportamentul oamenilor in diverse ipostaze:troleu, asteptatul la coada...etc.Deci e observare, da?Si sa mai zica altii ca facultatea nu are aplicabilitate practica in Romania....aiurea.

Toate cele bune

4 comentarii:

lavinutza spunea...

lavie plin parcul si de tigani ai putea sa zici (1.8) si poti sa mai zici de faptul ca asteia nu au auzit de parc pt catei daca mai trec odata cand alerg cu tine pe langa indragostiti aia doi care aveau o piticanie de caine si mia sarit inima in sus de frica si era sa fac pe mine o sa fac infart:)) tare descrierea si nu uita...e plin parcul de ,,destepti,,. sti ce vreau sa zic.:))

Anonim spunea...

Bravos Al3csandra , ai revolutionat blogosfera . Tine-o tot asa bla...bla..! Ai personalitatea in expansiune , ai spiritul revoltei neciobit iar blogul asta poate fi mai serios decat un infarct !!!

Anonim spunea...

DE LA COSTANTA

Anonim spunea...

al3csandra, cat are o tura d parc? 200?