duminică, 10 mai 2009

Planuri

Prea multe, prea putin timp.Cred ca daca vrei ceva cu adevarat nimic nu te poate impiedica.Nu, nu am vrut sa mai lucrez in banca, si drept urmare sunt somera cu acte in regula, ma rog studenta.Am fost la trainingul de PR si Fundraising de la Fundatia Ratiu.Atat de multe lucruri noi, atatea proiecte, evenimente, vise.Si da, sunt voluntar la fundatia Ratiu.Ma voi ocupa de atelierele de banda desenata, comunity screen, voi convinge pe altii de importanta de a face ceva din pura placere si dorinta de a te simti util, de a simti ca dai ceva omenirii, societatii.Deci primul lucru de pe lista mea, de a fi acceptata la training s-a implinit.La fundatia Ratiu invat atat de multe, vad efectiv niste oameni care se dedica scopului lor acela de a socializa prin arta.Organizare de evenimente, strangere de fonduri, cu un plan bine pus la punct.Se pot reusi atat de multe lucruri.Si vrea sa invat, vreau sa fac ceva din pura placere, vreau sa invat sa comunic, sa ma fac auzita.
Marketer Club, e ...inca la stadiul de proiect, ce sper sa reuseasca.Am fost, apoi la BizCampus, unde i-am ascultat pe Florin Grozea si pe Huidu vorbind despre Romania, despre sistemul educational, despre blogging, despre pasiunea de a face ceva, despre atat de multe si totusi atat de putine, pentru ca timpul parea ca nu avea rabdare.L-as asculta pe Florin intruna.Te umple asa de energie, si iti da senzatia ca poti face orice, daca iti doresti cu adevarat.E un om pe care il admir, pentru ce a reusit sa faca, si pentru ca nu i-a fost teama sa incerce.La blogul lui sunt abonata fidela.
Internship 2009, alt vis, dar daca din lucrurile pe care vroiam sa le fac...doua s-au indeplinit, de ce nu s-ar indeplini si asta?

3 comentarii:

Caraulani Iulian spunea...

prin pasu` de a nu ramane in mediocritatea majoritatii , mai ALES a constantei aka bucurestiului... ai facut un fresh start genial. keep it up. varu

Caraulani Iulian spunea...

ps. http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc

Choco.Rose spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.