joi, 30 iulie 2009

se rupe/MI/s-a luat

De obicei cand ceva se termina, se termina.[punct] Nu exista cale de intoarcere. Adica in viata nu te trezesti facand viraje ca sa te duci la start din nou, nu te uiti inapoi ca sa-ti spui ce-ar fi fost daca. Nu are rost. De ce sa-ti complici existenta cu intrebari retorice. Nu ti construiesti un univers plin de indoieli si speculatii, doar de dragul de a mai schimba din destinul pe care te indrepti dintr-o inertie proprie.
Viata e formata din mai multe etape. Fiecare ciclu are un debut si un deznodamant. Cu cat oamenii vor intelege mai repede asta, cu atat va fi mai bine pentru toti.

Se rupe firul cand incerci sa-l despici in patru, si sa interpretezi si sa acorzi importanta detaliilor, care apropo, NU fac diferenta. Sunt detalii pentru tine, pentru ceilalti sunt... pure elemente de decor, ale conversatiei, elemente ce completeaza si desavarsesc comportamentul. Se rupe vraja cand dai cu capul in perete si te trezesti brusc si subit la realitate. Se pare ca toate mastile incep usor, dar sigur sa se transforme in scrum, si vezi si te minunezi, si te doare, dar sistemul de autoaparare si autoreglare al corpului si implicit spiritului nu dezamageste niciodata. Se rufuleaza, de obicei, prin tipat, plans, trantit, lovit, alergat, cantat, privit pierdut in zare, ascultat de muzica la volum asurzitor. Si trece.

MI=miscare inexacta, meditatie imprecisa, mister incontrolabil, misiune imposibila.







Niciun comentariu: