sâmbătă, 18 iulie 2009

Un vis indepartat- Grecia

M-am intors la origini pentru 10 zile. Am vizitat Grecia. Am inotat in Egee(da, am invatat!!). Am privit zapada de pe culmile muntelui in timp ce mi faceam loc printre pestii ce inotau alaturi de mine. Multumiri, in primul rand la "fetele noastre care nu umbla:))"
-Lorenei ce a demonstrat ca nu e doar Miss Marketing( si la fata si la corp) si atat. E un bun organizator, o buna prietena si mai ales o mare mancacioasa. Apreciez ca se sacrifica ingurgitand si mancarea mea.

-Ame pentru ca imi cunostea starile si gandurile dinainte sa rostesc cuvintele. Pentru ca ma machia, pentru ca-mi utiliza: rimelul, crema de corp, uleiul de corp si demachiantul.

-Pis pentru ca nu s-a suparat ca nu am lasat-o sa se odihneasca mai nicioadata. Pentru ca mi-a facut cele mai frumoase poze din lume si pentru ca e ea insasi no matter what. Pentru ca m-a inchis la intrebarea:"Ce faci?" raspuns:"La fel de bine ca laptele de zebra:)))"

-Ioana pentru ca ma facea sa ma simt cea mai frumoasa din lume, spunandu-mi ca sunt slaba.

-Andrei&Flory pentru ca erau ascultatorii mei cand cantam si pentru ca intelegeau ca nu pot sa zic o gluma pana la capat fara sa nu rad tavalindu-ma pe jos(la propriu)

-Paul pentru ca am murit de ras la replicile-i celebre: "Ai 50 de euro? Nu, dar tu ai?:))" . Pentru ca a repetat la modul obsesiv "Nea Gheorghe", daca as avea un copil acum, guess how i'm gonna name him" "Nea Gheorghe, nu Gheorghe" .Pentru ca se simtea cel mai bine cantand:"I like girls"

-Andrei pentru ca mi-a devenit cumnat( chestia e sigura, adica e contract si totul). Pentru ca "si totusi" a devenit un fel de carte de vizita a lui. Pentru ca:"moca, moca, moca" s-a auzit in toate cluburile in care ne-am dus si nu numai.

-Vlad pentru ca a repetat si el la randu-i: "funny retardation", deja a devenit lait motiv expresia. Pentru ca: "hiiiiiiiii 5" a capatat o cu totul alta tenta.

-Horia pentru ca mi-a spus ca am un pat foarte comfortabil, pentru ca m-a lasat sa-l bat la skandenberg si pentru ca mi-a apreciat bronzul la care am lucrat atata.

-Razvan pentru ca m-a invatat sa inot( e o performanta asta), pentru ca m-a lasat sa-l bat, pentru ca a stat in portbagaj pentru ca noi sa avem loc in masina, pentru ca a gasit autocarul cu sarbi si multe altele.

-Alex pentru ca m-a plimbat cu ATV si masina si si-a aratat ingrijorarea referitor la rotula mea, m-am simtit mai bine stiind ca mai pasa cuiva de minunatia de os mobil cu care Dumnezeu m-a inzestrat. Pentru ca a apreciat ca "stiu sa inot" si faptul ca-mi pot tine respiratia sub apa mult timp si pentru ca nu m-a inecat desi ar fi putut face acest lucru. Si nu in cele din urma pentru ca m-a incurajat spunandu-mi ca greaca e cea mai grea limba de pe Terra.

-last, but not least: rotulei mele care dorind sa fie parte separata a piciorului meu, in ultima seara a simtit nevoia sa se afirme si international in Grecia.

Sigur comentarii de genu: frustrata, disperata, te faci de rusine, ilogica, microbi si altele nu au lipsit, dar cum diplomatia nu e calitatea mea numarul unu, am zis sa enumar si aceste cuvinte in articol, ca nu se poate ca totul sa fie lapte si miere.

Multumiri speciale:
-cuplului primordial de soferi: Dl George si Dl Marian, acesti Tristan si Isolda, Romeo si Julieta, Tom si Jerry, Stan si Bran ai soferiei, care au apreciat incercarea celor trei gratii de a fi pentru o seara zeite grecesti in rochiile minunate de numai 15 euro.

-DJ-ului si barmanilor ce ne-au oferit bautura doar pentru ca faceam ce ne placea mai mult: sa dansam.

-negustorului de pe plaja care repeta, aratandu-ne tablouri:"cice, cice"(tzatza, tzatze)

Nemultumiri:
-timpul ce parea ca nu avea rabdare
-soarele ce nu rasarise in dimineata incetosata decat dupa ce eu am binevoit sa plec
-ploaia ce mi-a stricat planurile intr-una din zilele de plaja
-schimbarile comportamentale ale unor personaje
-lipsa poftei de mancare, sa nu mananc eu un gyros
-privirile prea indiscrete ale albanezilor

In articolul urmator poze, multe poze.

Toate cele bune!

4 comentarii:

Morena spunea...

in primul rand eu nu sunt Lorena ci Morena :)))

in al doilea rand nu am mancat decat in 2 seri portia ta de mancare

in al treilea rand multumesc pentru ca esti o prietena buna si cand iti spun problemele mele, in loc sa ma asculti si sa imi dai sfaturi mi le spui pe ale tale

si multumesc ca ai lasat pe blog regulile pentru grecia ca sa le vada si johny :))

dimineata minunata:*:*

Paul spunea...

Hey nu andrei a scos aia cu "MOCA MOCA MOCA" ci tot eu...:((

copilul marii spunea...

ooof, sorry paul, ma referem la faptul ca el a zis cel mai des replica al carui posesor de fapt si de drept esti, adica nimeni nu contesta meritele tale in materie de scormonmit expresii ce vor data de-a lungul timpului
mi-am mai amintit una:"fucking shiiiiiiit", asta cine o scos-o?!
astept pozele:*

Ame spunea...

Oare crema mea de fata ,de corp au atins doar pielea mea?Si totusi ...:)) cine mai putea gasi ceva in camera aia ..se pierdeau pana si baietii in ea.